// Voorstelling // knorren en kussen

muziektheater de kolonie
maandag 25 november 2019
om 10u30 en 13u30

voor alle kleuters

locatie: cultuurcentrum de kimpel
prijs: 5 euro

Van de prinses die een varken trouwde

Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. Geinspireerd op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje. Muziektheater De Kolonie geeft er een geheel eigen twist aan.
Verwacht u aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

Anke Jochems is een verse telg uit de bekende Jochems-jeugdtheaterstal (Gert en Jo). Ze vertelt, zingt en danst terwijl poppen en objecten over het podium swingen.
Hun samenspel krijgt vleugels door de Indische meestermuzikant Sattar Khan (o.a. Sidi Larbi Cherkaoui). Hij tovert met zijn tabla’s, een 2-koppige fluit en exotische percussie.

De vorm en meesterlijke poppen zijn van Janneke Hertoghs (o.a. FroeFroe). Wie 'Raam' en 'Lap' van Muziektheater De Kolonie zag, weet dat ze erg origineel werk maakt. Multi-instrumentalist Bo Spaenc, artistiek leider van Muziektheater De Kolonie ontpopt zich in Knorren en Kussen als maker en coach. Hij bewaakt de kwalitatieve muziektheatrale lijn die hij recentelijk uitzette met de succesvolle muziektheaterhits 'BiZAR', 'Umm', 'Manneken Tap' en 'Onzen Held'.

spel & zang: anke jochems
livemuziek: sattar khan
bewerking, compositie en coaching: bo spaenc
www.dekoloniemt.be

Schrijf je hier in vanaf 17-06-2019 tot 11-10-2019.